Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en overwegend droog, morgen veel wind en buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Scootmobiel in de sloot Kloetinge, persoon overleden

Toegevoegd: 18-07-2020, 16.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

KLOETINGE - Op het terrein van een begraafplaats aan de Kapelseweg in Kloetinge is zaterdagmiddag een persoon overleden die met zijn scootmobiel in de sloot was gereden.


De hulpdiensten werden rond 14.05 uur opgeroepen voor het incident. Zowel het slachtoffer als de scootmobiel lagen volgens omstanders in de sloot. De brandweer heeft de persoon uit de sloot gehaald en is direct gestart met reanimeren.

Ook zijn er twee ambulances met spoed ter plaatse gekomen evenals diverse eenheden van de politie. Ondanks de inzet van de hulpverleners is het slachtoffer ter plekke overleden. De politie heeft onderzoek gedaan op de locatie van het ongeluk en gaat uit van een natuurlijke dood.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren