Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bekeuring voor ophouden politievoertuig op A58

Toegevoegd: 18-07-2020, 18.25 uur
De bestuurder van het voertuig heeft een bekeuring gekregen.
De bestuurder van het voertuig heeft een bekeuring gekregen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

GOES - De bestuurder van een personenauto heeft zaterdagmiddag een bekeuring gekregen voor het ophouden van een politievoertuig met spoed op de A58. De bestuurder ging niet aan de kant waardoor de politieagenten hun inzet af hebben moeten breken.


De politie laat weten dat zij vanmiddag met zwaailicht en sirene over de A58 in de richting van Goes reden voor de melding van een medische noodsituatie. Ondanks het voeren van het zwaailicht, de sirene en knipperend groot licht aan de voorzijde, gingen verschillende bestuurders niet aan de kant.

Eén bestuurder maakte het echter zo bont dat hij uiteindelijk op de bon is geslingerd. Volgens de politie zaten zij ruim twee minuten vast achter de bestuurder die niet aan de kant ging. Omdat de politie hierdoor te laat zou zijn om nog iets voor het slachtoffer van de oorspronkelijke melding te kunnen betekenen, werd de spoedrit afgebroken.

De bestuurder is door de politie aan de kant gezet en staande gehouden. Hij kon met een bekeuring op zak zijn weg weer vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (18-7-2020 om 22:40)
2 volledige minuten? Dan ben je gewoon een gevaar op de weg want dan weet je echt niet wat er om je heen gebeurd. Rijbewijs invorderen per direct
.... (18-7-2020 om 21:13)
Sjonge mensen waar zijn we mee bezig!!? Het is aleen eigen beland waar is de respect gebleven.
Koos P. (18-7-2020 om 20:47)
Als het de Tesla is die op de foto staat, dan vraag ik me af of de bestuurder zelf aan het rijden was of was het de autopiloot? En als het de autopiloot was, weet deze dan wel wat te doen in de situatie van achteropkomende spoedvoertuigen? Interessant wel, maar hoe dan ook: De bestuurder heeft de politie als het goed is wel aan zien en horen komen en had zelf in kunnen grijpen als de autopiloot ingeschakeld was.
P (18-7-2020 om 19:29)
Een bekeuring maar?
Kees (18-7-2020 om 19:21)
Het wordt echt tijd dat de politie harder mag gaan op treden, tegen dit soort mensen. En dat ze hier niet met weg kunnen komen met alleen een bekeuring.
Henk (18-7-2020 om 19:16)
En terecht!! Gewoon aan de kant gaan. Spiegels kijken blijft lastig blijkbaar....
Cookie-instellingen beheren