Weerbericht:
Zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Bekeuring voor ophouden politievoertuig op A58

Toegevoegd: 18-07-2020, 18.25 uur
De bestuurder van het voertuig heeft een bekeuring gekregen.
De bestuurder van het voertuig heeft een bekeuring gekregen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

GOES - De bestuurder van een personenauto heeft zaterdagmiddag een bekeuring gekregen voor het ophouden van een politievoertuig met spoed op de A58. De bestuurder ging niet aan de kant waardoor de politieagenten hun inzet af hebben moeten breken.


De politie laat weten dat zij vanmiddag met zwaailicht en sirene over de A58 in de richting van Goes reden voor de melding van een medische noodsituatie. Ondanks het voeren van het zwaailicht, de sirene en knipperend groot licht aan de voorzijde, gingen verschillende bestuurders niet aan de kant.

Eén bestuurder maakte het echter zo bont dat hij uiteindelijk op de bon is geslingerd. Volgens de politie zaten zij ruim twee minuten vast achter de bestuurder die niet aan de kant ging. Omdat de politie hierdoor te laat zou zijn om nog iets voor het slachtoffer van de oorspronkelijke melding te kunnen betekenen, werd de spoedrit afgebroken.

De bestuurder is door de politie aan de kant gezet en staande gehouden. Hij kon met een bekeuring op zak zijn weg weer vervolgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (20-7-2020 om 18:45)
Nou Wim juist omdat het stille auto's zijn hoor je sirenes heel goed hoor!!
Wim (20-7-2020 om 09:53)
Door de moderne stille auto hoor je de sirenes slecht. Neemt niet weg dat veel mensen teweinig spiegelen. Ook het onnodig links rijden is dramatisch te noemen zeker nu met 100kmh.
Nel (19-7-2020 om 16:48)
Inzicht nou veel inzicht heb je niet, je moet gewoon aan de kant gaan als er een hulpvoertuig langs wil.
zeeuw (19-7-2020 om 07:51)
valt dit niet onder artikel5? het opzettelijk hinderen/ in gevaar brengen van andere weggebruikers?
willem (19-7-2020 om 05:16)
waarom slechts een bekeuring? dat hufterige gedrag kan levens kosten. rijbewijs en auto in beslag nemen. zulke figuren horen niet op de wegen.
inzicht (19-7-2020 om 02:48)
Op de A58? Spoed ?Met zwaailichten ? Bestaat toch een vluchtstrook voor zulke situaties.
Cookie-instellingen beheren