Weerbericht:
Helder en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden na mishandelen agent Vlissingen

Toegevoegd: 19-07-2020, 15.10 uur
Man aangehouden na mishandelen agent Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De politie heeft zondagmiddag in Vlissingen op De Willem Ruysstraat een 36-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden op verdenking van het mishandelen van een agent.


Bijzondere opsporingsambtenaren vroegen rond 12.20 uur spoedassistentie van de politie omdat een man zich agressief gedroeg. Agenten die ter plekke kwamen probeerden de man rustig te krijgen. De verdachte besloot echter om een agent te slaan. Ook sloeg hij een autoruit kapot van een voertuig van de opsporingsambtenaren.

Uiteindelijk is de verdachte met behulp van pepperspray en de hulp van een omstander aangehouden. Na medische verzorging ter plekke is de man per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De man is aangehouden voor het mishandelen van een agent maar verblijft momenteel nog in het ziekenhuis voor medische zorg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ Michel (20-7-2020 om 11:31)
Middelen zijn pas toegestaan als de situatie escaleert. Gelukkig bent u geen agent
Rini (20-7-2020 om 04:28)
Michel, bent u een leidinggevende bij de politie? Bent u korpschef? Zonee wilt u dan ophouden om de politie zo te commanderen met hun hun werk moeten uitvoeren?
Michel (19-7-2020 om 18:20)
Beste agenten, voortaan gelijk de middelen die zijn toegestaan gebruiken.