Weerbericht:
Overdag in het noorden zon, in het zuiden wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie beëindigt illegaal feest bij Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 19-07-2020, 15.28 uur
Politie beëindigt illegaal feest bij Sint-Maartensdijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - De politie heeft zondagochtend in het buitengebied aan de Gemaalweg bij Sint-Maartensdijk een illegaal feest beëindigd. De circa 150 aanwezigen zijn na aankomst van de agenten vertrokken.


Er werd vanochtend melding gemaakt van geluidsoverlast. Agenten zijn direct poolshoogte gaan nemen en zijn in gesprek gegaan. In eerste instantie vertrok een derde van de aanwezigen, maar de anderen wilden niet weggaan. Vervolgens is er opgeschaald om aan het geheel een einde te maken.

Er kwamen onder meer hondeneenheden, de politiehelikopter, de Koninklijke Marechaussee en bijstand van de Landelijke Eenheid en Rotterdam. Het werd de aanwezigen duidelijk dat er ingegrepen zou gaan worden en ze begonnen op te ruimen.

Tegen tien uur werd een linie gevormd door de politie en om 10.30 was iedereen vertrokken. Het terrein heeft men netjes opgeruimd. Er werd geen geweld gebruikt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M. de Ruijter (23-7-2020 om 15:57)
Zal voor de 3e keer proberen te reageren. @ @ M de ruijter : Wellicht moet u mijn bericht nogmaals lezen. Met de woorden 'hebben geleefd' indiceer ik dat deze periode is geweest oftewel verwijs ik naar de periode 1940-1945 toen de beperkingen een stuk erger waren dan nu, kortom wel degelijk relevant dacht ik zo!
Charles (21-7-2020 om 10:43)
Gewoon nog even wachten op een tweede coronaronde. Ze leren het nooit.
bulletje (20-7-2020 om 19:07)
Een heel slecht optreden, dit haalt de gehele motivatie om de regels na te leven onderuit.
@ M de ruijter (20-7-2020 om 17:04)
Waarom moeten jongeren bij bejaarden gaan kijken, die al 5 jaar opgesloten zitten? Misschien moet de familie er dan eens langsgaan! Die uitspraak van u doet totaal niet ter zake...
M. de Ruijter (20-7-2020 om 09:46)
Ik mag toch hopen dat alle 150 aanwezigen zijn bekeurd met 400 Euro corona boete, dan rechtvaardigt de 60.000 Euro aan opbrengsten nog enigszins de inzet van zoveel mensen en materieel. Het is echt onbegrijpelijk dat sommige mensen in de veronderstelling leven dat alles gewoon maar weer moet kunnen. We zijn er nog lang niet en die paar maanden beperkingen stelt echt niets voor. Misschien moeten die 150, veelal jongeren vermoedelijk, eens in de verzorgingshuizen gaan praten met ouderen die 5 jaar lang in beperkingen hebben geleefd, misschien dat ze dan beseffen wat ze teweeg brengen!
b kaiser (19-7-2020 om 20:29)
en wie betaald al de gemaakte kosten ?nou gewoon de suffe zich aan de regels houdende belasting betaler . had gewoon bekeurd 150 x 300 euro
Cookie-instellingen beheren