Weerbericht:
Wolkenvelden, ook zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Wielrenner gewond na botsing Heinkenszand

Toegevoegd: 19-07-2020, 18.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

HEINKENSZAND - Een wielrenner is zondagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk in Heinkenszand. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.


Rond 16.40 uur wilde een automobilist vanaf de Noordzakweg (N665) de oprit naar de A58 oprijden richting Vlissingen. Op de oversteekplaats verleende een wielrenner geen voorrang aan de automobilist waardoor er een botsing ontstond.

De wielrenner kwam gewond in de berm terecht met onder andere een beenbreuk. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
teveel doping zeker (25-7-2020 om 19:59)
hij moest zonodig oerenthard om een betere conditie te krijgen, ik vraag me af hoe zijn conditie nu gaat worden met een gebroken been. gewoon oliedom gedrag, er is overzicht zat daar. ik mag hopen dat hij geen rijbewijs heeft.
Vlissinger (20-7-2020 om 15:40)
Niet alleen schieten sommige wielrenners rotondes / kruispunten over, ze rijden ook graag op asfalt waar zij absoluut niet horen of mogen komen. Als je ze er op wijst waar zij mee bezig zijn krijg je nog een grote mond ook. Arrogantie die soms duur betaald wordt!
Middelburger (20-7-2020 om 01:12)
Tja.... waar zouden die Haaien tanden, ook al weer zijn ???
Zeeuw (19-7-2020 om 18:38)
Vervelend voor de persoon op de fiets, maar ik sta verbaasd dat dit niet iedere dag minimaal 10 keer gebeurd. En nu zijn niet alle wielrenners asociaal, maar er zitten er toch aardig wat bij die geen verkeersregels snappen, en of geen haaientanden zien. Hoop dat dit deze persoon er goed vanaf komt, en zijn mede fietsfanaten er een hele wijze les uit halen.
Cookie-instellingen beheren