Weerbericht:
Grijs en kil, later perioden met regen en geleidelijk zachter
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Middelbrand in keuken Stationsplein Hulst

Toegevoegd: 20-07-2020, 11.48 uur
Foto 8 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willen (21-7-2020 om 10:39)
@hans @jacob. De centralist krijgt een inzetvoorstel aan de hand van het adres. Dat hier de voertuigen van Middelburg aangekoppeld zitten is een fout in het systeem. Een slordige kinderziekte van de verhuizing. De centralist heeft het vast tijdig opgemerkt en direct de juiste eenheden aangestuurd.
Hans (21-7-2020 om 00:33)
Ja dus Gijsbert? Voor hetzelfde geld slaan de vlammen uit het raam of dak en zijn er nog personen aanwezig... Elke seconde telt zeggen ze toch? Dit is erg slordig op zijn zachts gezegd!
Gijsbert (20-7-2020 om 17:41)
De meldkamer zit niet meer in Middelburg maar in bergen op zoom. De centralist kan ook uit de provincie Brabant komen
jacob (20-7-2020 om 12:27)
Eerst Middelburg opgeroepen voor een brand in Hulst? Dan ben je als centralist(e) lekker op de hoogte en goed met je werk bezig. Voor hetzelfde waren er gewonden bij. Stuur deze centralist(e) even op verkenning door de Provincie aub.