Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten eerst veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto botst tegen lantaarnpaal in Terneuzen

Toegevoegd: 20-07-2020, 23.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Op het Stadhuisplein in Terneuzen is maandagavond een automobilist tegen een lantaarnpaal gereden. Er ontstond behoorlijk wat schade.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 21.35 uur plaats ter hoogte van het Schoolplein. Een personenauto die uit de richting van de De Blokken kwam en het Standhuisplein op wilde draaien reed hier in een flauwe bocht rechtdoor tegen een lantaarnpaal.

Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar of er iemand gewond is geraakt is niet bekend. De auto van de bestuurder raakte zwaar beschadigd en is weggesleept door een bergingsbedrijf.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (20-7-2020 om 23:53)
Die kwam met zeker 60 al voorbij de Lange Muur en kon niet meer op zn benen staan toen die uitstapte en van zn taalgebruik nog maar te zwijgen , dat zeggen ze er ff niet bij helaas.