Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardrijder beledigt agenten op A58 bij Rilland

Toegevoegd: 21-07-2020, 05.47 uur
De verdachte is overgebracht naar een politiebureau.
De verdachte is overgebracht naar een politiebureau.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Een automobilist is afgelopen nacht op de A58 bij Rilland aangehouden omdat hij agenten van de verkeerspolitie beledigde. Ook zijn rijbewijs is ingenomen.


Agenten hielden een snelheidscontrole en de bestuurder reed met 186 km/h voorbij. Hierop werd de achtervolging ingezet en de hardrijder aan de kant gezet. De man begon vervolgens de agenten meerdere malen te beledigen.

Toen hij dit na een waarschuwing nogmaals deed is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zijn rijbewijs is ook ingenomen vanwege de snelheidsovertreding.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Douwe dabert (23-7-2020 om 10:42)
Grote bek??? Gelijk met de knuppel de tandjes demonteren. Als je zelf fout bent moet je niet mekkeren.
sat (21-7-2020 om 15:42)
Rini u stoort aan de reactie uw recht Maar de persoon heeft die verspeelt door bewust zo hard te rijden Denk u er anders overdenkt wanneer die persoon iemand van u dood rijdt De snelheid van hem is bewust Denk ze beter zijn auto gelijk afnemen en verkopen rest aan slachthulp geven En nooit meer rijbewijs geven en mensen die rijden zonder papieren of verzekeren gelijk alles afplakken Wij de rest moeten voor zulke personen opdraaien denk daar eens aan
pim (21-7-2020 om 15:02)
Daar ben ik het helemaal mee eens Rini. W.s hebben ze verder niks te doen en dan maar veel blaten; weinig wol....
Rini (21-7-2020 om 12:05)
Het stoort mij dat er hier in de reacties continue mensen zijn die maar even te menen op de stoel van de politie, OvJ of rechter te moeten gaan zitten en hier hun vonnis uitspreken. Laat aub het vonnis voltrokken worden door iemand die er ook echt verstand van heeft, het is niet voor niets zo dat men pas rechter kan worden na 10 jaar advocaat geweest te zijn; dus die reacties hier met strafmaten kunnen wel achterwegen gelaten worden.
Charles (21-7-2020 om 10:20)
Rijbewijs afnemen. Voorgoed, welteverstaan.
Johan (21-7-2020 om 10:09)
Hij heeft zelf het risico genomen maar ik denk dat deze man niet zo blij was dat hij zijn rijbewijs kwijt raakte. Beetje flauw van de politie om de man dan ook nog mee te nemen naar het bureau. Laat hem maar lekker afkoelen in de berm.