Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee minderjarigen opgepakt voor mishandeling

Toegevoegd: 21-07-2020, 11.57 uur
Twee minderjarigen opgepakt voor mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Maandagavond kwam er rond 22.30 uur bij de politie een melding binnen dat er een vechtpartij gaande was op de Markt in Middelburg. Een groepje jongens zou een jongen in elkaar slaan. Agenten gingen ter plaatse.


Bij aankomst bleek dat een 16-jarige jongen uit Middelburg het slachtoffer was. Hij deed aangifte van openlijke geweldpleging en vertelde de agenten dat hij, zonder hem bekende aanleiding, was tegengehouden door een groepje jongens en dat hij tegen zijn gezicht gestompt was. Ook zou zijn telefoon afgepakt zijn.

Twee verdachten werden aangehouden. Zij zijn 15 en 16 jaar en komen uit Middelburg en Vlissingen. Ze zijn ingesloten in een politiecellencomplex en mogen daar dinsdag een verklaring afleggen over het feit waar zij van verdacht worden. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. Het slachtoffer liep licht letsel op aan zijn gezicht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (23-7-2020 om 07:26)
Als je 15 en 16 jaar ben wat moet je dan nog op straat zoeken je hoort op die tijd thuis te zijn en waar om doe je zoiets ik hoop dat jullie het zelfde ook keer moeten ondergaan wat moet er van jullie terecht komen als jullie wat ouder worden denk hier over maar eens goed na