Weerbericht:
Bewolkt en vrijwel overal droog. Morgen af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugs gevonden in woning na anonieme tips

Toegevoegd: 22-07-2020, 13.24 uur
Drugs gevonden in woning na anonieme tips
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie stelde een onderzoek in na meerdere (anonieme) meldingen die zijn binnengekomen bij M. (Meld Misdaad Anoniem). Die meldingen gingen over de aanwezigheid van drugs in een woning aan de Rusthofstraat in Middelburg.


Dinsdagmiddag zijn agenten naar de betreffende woning gegaan en hebben daar, met toestemming van de hoofdbewoner en na overleg met de Officier van Justitie, een huiszoeking gedaan. Ze troffen in totaal 247 gram hennep aan. Dat is in beslag genomen. Ook werden er tijdens de huiszoeking een airsoftwapen (echt gelijkend, dus voor afdreiging geschikt) en 12 stuks zwaar vuurwerk (nitraten en cobra’s) in beslag genomen.

Er is geen verdachte aangehouden, maar de identiteit is wel bekend bij de politie. De verdachte wordt op een later tijdstip uitgenodigd voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750