Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte dodelijk ongeluk Vlissingen weer aangehouden

Toegevoegd: 22-07-2020, 17.38 uur
De vrouw werd in haar rolstoel aangereden door de bestuurder van een personenauto.
De vrouw werd in haar rolstoel aangereden door de bestuurder van een personenauto.
© Foto: Tim Koster
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een 27-jarige Rotterdammer is voor de tweede keer aangehouden vanwege een dodelijke aanrijding in Vlissingen, op 10 juni. Bij de aanrijding kwam een 42-jarige vrouw om het leven.


Op de bewust woensdag reden twee bestuurders in witte Volkswagens Golf over de Burgemeester Van Woelderenlaan in Vlissingen. Mogelijk hielden ze een straatrace. Uit politieonderzoek en getuigenverklaringen is vast komen te staan dat beide voertuigen met zeer hoge snelheid door die straat reden. Op grond van deze nieuwe onderzoeksinformatie heeft het Openbaar Ministerie besloten om de 27-jarige Rotterdamse bestuurder, die ervan verdacht wordt de aanrijding te hebben veroorzaakt, opnieuw aan te houden. Het onderzoek naar de dodelijke aanrijding is nog in volle gang.

De politie is op zoek naar getuigen die informatie hebben over een (tweede) witte sportieve Volkswagen van het type Golf die op woensdag 10 juni rond 17.30 uur met hoge snelheid door de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen reed. De politie kan tot nu toe noch de auto, noch de bestuurder traceren. Het zou kunnen dat de bestuurder van deze auto meer kan vertellen over het dodelijk ongeval dat toen plaatsvond.

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (23-7-2020 om 16:46)
@Denk na In iedere straat en bij iedere rotomde de politie neerzetten maar dan niet zeuren over je belastingcenten !!
Kat (23-7-2020 om 14:58)
Automobilisten die willens en wetens te hard rijden zijn potentiële moordenaars en verdienen het zo ook berecht te worden. Het is wachten op het volgende slachtoffer gezien het aantal coureurs wat dagelijks binnen de bebouwde kom zijn race plezier ervaart zonder ingrijpen van onze bestuurders, politie of handhaving.
Joey (23-7-2020 om 14:11)
@lezer; wat had hvzeeland er aan moeten doen dan? Volgens mij zijn dat gewoon journalisten en geen rechercheurs.. en de politie zal der vast en zeker mee bezig geweest zijn, alleen kunnen ze er niks mee als er zomaar wat geroepen wordt.. zij hebben getuigenverklaringen en bewijzen nodig om verder wat te kunnen doen Niet altijd maar gelijk naar andere wijzen alsof je het zelf zoveel beter gedaan zou hebben
Denk na (23-7-2020 om 12:07)
Elke avond is het weer bal op de rotondes onder de duinen. En de van Woelderenlaan en Boulevards. Dan zie je nooit politie natuurlijk. Wordt wakker!!!
Mijn mening (23-7-2020 om 10:37)
Als je die gast op een Japanse manier ondervraagd dan gaat hij vanzelf praten.iets met druppels water, schijnt goed te werken.
Wim (23-7-2020 om 06:48)
Het zal je maar gebeuren om zo om het leven te komen als die vrouw van 42 jaar waar iemand hoogst waarschijnlijk verantwoord is wat vreselijk, omdat mee te dragen in verdere van je leven, hier bij wensen we de nabestaande strekte toe door dit grote verlies
Cookie-instellingen beheren