Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bromfietser van de weg gehaald Middelburg

Toegevoegd: 23-07-2020, 10.25 uur
Dronken bromfietser van de weg gehaald Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Een 35-jarige man uit Vlissingen is woensdagmiddag aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol op zijn bromfiets reed.


Agenten zagen de bromfietser rond 16.35 uur over de Looierssingel rijden waar een gesloten verklaring voor (brom)fietsen geldt. Toen de man staande werd gehouden aan de Seissingel hadden de agenten direct door dat de man behoorlijk onder invloed van alcohol was. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar een ademanalyse van de man werd afgenomen. Dit resulteerde in een waarde van 1185 Ug/l. De limiet bedraagt 220 Ug/l.

Naast het rijden onder invloed had de Vlissinger ook geen geldig rijbewijs en bleek hij nog drie openstaande verkeersboete te hebben. Na verhoor door de politie mocht de man het politiebureau weer verlaten. De politie stuurt het proces-verbaal voor het rijden onder invloed naar het Openbaar Ministerie voor verdere afdoening. Later op de avond is de Vlissingen het bedrag van 642 euro van de openstaande bekeuringen op het politiebureau komen betalen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren