Weerbericht:
Lokaal stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt van afrit A58 Middelburg

Toegevoegd: 23-07-2020, 12.29 uur
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept.
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Een automobilist is donderdag aan het einde van de ochtend met zijn voertuig naast de afrit van de A58 bij Middelburg terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 11.25 uur toen de bestuurder van het voertuig, komende vanaf de A58 uit Vlissingen, de afslag naar Middelburg-Centrum nam. Door nog onbekende oorzaak reed de man de afrit af waardoor hij in de naastgelegen berm terecht is gekomen. Het voertuig kwam uiteindelijk tussen de op- en de afrit tot stilstand. Een opgeroepen eenheid van de brandweer is uiteindelijk niet meer ingezet.

Een ambulanceteam is ter plekke gekomen. Of er bij het ongeluk iemand gewond is geraakt, is niet bekend. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om het voertuig te bergen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (25-7-2020 om 14:01)
Dus dan is dat nu ook maar het geval? Met uw snelheid, kennis en kunde kunnen ze wellicht de achterstand bij het OM eindelijk eens wegwerken AntiGSM! Dat zal nog eens wat worden! (Een grote puinhoop)
AntiGSM (24-7-2020 om 12:21)
@Jan; dit is een logisch gevolg van de opmerking "oorzaak onbekend". Als er iets normaals gebeurt was zoals slippen door gladheid, onwelwording enz enz dan had dat er al direct bij gestaan. 9 van de 10 keer blijkt bij deze opmerking dat er drank, drugs of smartphone de oorzaak geweest is.
Jan (24-7-2020 om 03:44)
"De oorzaak is nog onbekend" lees ik in het artikel en iedereen trekt zijn eigen conclusies. En dat gebaseerd op aannames. Door het toelaten van goedkope reacties onder dergelijke berichten gaat het niveau alleen maar verder omlaag. Mensen stop hier toch mee.
Harrrem (23-7-2020 om 22:43)
@peter q Verblind door de zon misschien? Ik zou op zich wel lachen als deze bestuurder zijn/haar rijbewijs al langer dan jou heeft want dat maakt jou dan de niet zo bijster ervaren bestuurder
Cees (23-7-2020 om 21:14)
Waarom rijdt men zo hard, ik zie ze dagelijks vliegen.....omdat ik dagelijks als chauffeur op de weg zit. Links rechts, snijden om die afrit te pakken. Dat gaat goed maar ook weleens mis.......en dan nog de weg de schuld geven, zo lus ik er nog wel 1, ja dat is mijn oordeel omdat de realiteit is.
Douwe dabert (23-7-2020 om 20:56)
Zeker van die goedkope banden er onder?