Weerbericht:
Weinig bewolking, morgen overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand bij woning Claushof Terneuzen

Toegevoegd: 23-07-2020, 16.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - In Terneuzen is vanmiddag brand ontstaan in een coniferenhaag. Ook een houten aanbouw van een woning raakte door de brand beschadigd.


Het vuur werd rond 15.45 uur ontdekt aan het Claushof. Kort na de melding werd het incident opgeschaald naar een middelbrand. Er zijn twee blusvoertuigen en een waterwagen ingezet. De brand was vanwege de forse rookontwikkeling in de omgeving goed te zien.

Om 16.20 uur liet de brandweer weten dat de haag grotendeels was geblust, om 16.35 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. Een gedeelte van de houten wanden van de aanbouw is opengebroken om de vuurhaard goed te kunnen bereiken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750