Weerbericht:
Vrij koud, bewolkt en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand op akkerland Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 23-07-2020, 16.34 uur
De brandweer schaalde op naar grote brand.
De brandweer schaalde op naar grote brand.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een grote brand op het land bij Sint-Maartensdijk. Naast een strobalenpers stond ook het land in brand.


De melding van de brand werd rond 16.00 uur gedaan vanaf de Notendaalseweg. Door nog onbekende oorzaak ontstond hier brand in een strobalenpers op een akkerland. Door de brand in de pers is op meerdere plaatsen brand ontstaan op het veld.

De man die op de balenpers aan het werk was heeft lichte brandwonden opgelopen en rook ingeademd. Het slachtoffer is onderzocht en behandeld in de ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Om 17.20 uur was de brand geblust en keerde brandweer terug naar de kazerne. Er zijn drie blusvoertuigen en een waterwagen ingezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren