Weerbericht:
Helder en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Steekincident Vlissingen blijkt bijtincident te zijn

Toegevoegd: 23-07-2020, 18.54 uur
Meerdere eenheden van de politie kwamen met spoed ter plekke.
Meerdere eenheden van de politie kwamen met spoed ter plekke.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De ambulancedienst en meerdere eenheden van de politie zijn vanmiddag uitgerukt voor de melding van een steekincident in Vlissingen. Uiteindelijk bleek het om een gebeten persoon te gaan.


Het incident gebeurde rond 14.00 uur in de Kasteelstraat. Meerdere eenheden van de politie en een ambulanceteam werden met spoed ter plekke gestuurd. Agenten die ter plekke een onderzoek hadden ingesteld constateerden al snel dat er van een steekincident geen sprake bleek te zijn. Wel zou er bij een burenruzie iemand gebeten zijn.

De gebeten persoon is ter plekke door de ambulancedienst nagekeken.  Er zijn geen aanhoudingen verricht door de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
egg (27-7-2020 om 13:02)
Dox.. Over na gedacht dat het misschien de boven buurman betreft Dat is namelijk wel het geval dus niks van binnendringen etc.
Johan (26-7-2020 om 10:54)
Suarez woont toch in Barcelona?
Dox (25-7-2020 om 08:36)
Jaap of je blijft gewoon bij mensen uit huis! Als iemand zomaar jou woning binnen dringt!en dan De eigenaar aanvalt! Dan is het normaal dat je hond jou beschermt!
Jaap (24-7-2020 om 12:07)
Als aanvulling op de discussie over het dragen van mondkapjes is het misschien aan te raden om voor sommige eens na te denken over het verplicht dragen van een muilkorf.