Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 164 km

Twee aanhoudingen na beroving bij station Goes

Toegevoegd: 24-07-2020, 11.04 uur
De politie heeft in de omgeving twee verdachten aangehouden.
De politie heeft in de omgeving twee verdachten aangehouden.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Tim Koster

GOES - Agenten hebben gisteren na een beroving op het Stationsplein in Goes twee verdachten weten aan te houden in de omgeving. Het gaat om een 15-jarige Middelburger en een 15-jarige Vlissinger.


De politie kreeg rond 16.20 uur de melding van een beroving bij het station. Een man die voor het station stond zou zijn beroofd van zijn portemonnee. De daders gingen er vervolgens vandoor. Na een zoektocht in de omgeving van het station hielden agenten twee verdachten aan die voldeden aan het signalement dat het slachtoffer had gegeven. Het duo is vervolgens overgebracht naar het politiebureau.

Bij het cellencomplex aangekomen weigerde de Vlissingse verdachte uit de auto te komen. Ook begon hij met zijn hoofd tegen de ruit van de politieauto te bonken. Uiteindelijk is de jongen met meerdere agenten uit de auto gehaald. Onderweg naar de ophoudkamer vond hij het nodig een diender vol in het gezicht te spugen. Daarop kreeg de verdachte een spuugkap om en is hij in de cel gezet.

De agente heeft aangifte gedaan van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (24-7-2020 om 16:37)
@Jema, als je het nu nog niet snapt ga je het ook nooit snappen...
Jema (24-7-2020 om 15:20)
Albert hoe weet je dat ben je de eigenaar van dat merk ga je zomaar dingen roepen
Piet (24-7-2020 om 14:46)
Zo te zien weer de bekende signalementen.... 15 jaar en dan denken dat je.boven.alles en iedereen staat. Het wordt tijd dat.bij dit schorem thuis de zoons niet meer gezien worden als de man in huis en uit de wind wordt gehouden. Deze cultuur verschillen maken dat dit ruig zich onaantastbaar voelen. Het enge is dat door de idioot lage straffen dit nog.bijna zo.is ook. Ik ben 2 m. En weet 120 kilo. Als zo,n pleuris jochie het in zijn hoofd haalt om mij te beroven dan staat hem een verassing te wachten. Bring it on!!
Dirk (24-7-2020 om 14:39)
Ik voorzie een taakstraf. kan mijn inziens misschien aangevuld worden met een foto en naam van betrokkene op de social media. Maar hopen dat de politie niet beschuldigd gaat worden van etnisch profileren.
Mijn mening (24-7-2020 om 14:28)
Onze toekomst....... wat moet je met dit soort waardeloze figuren? En dan in iemands gezicht spugen, van mij mogen ze dan gelijk de tanden een stukje verplaatsen! Jongens, jullie ouders zullen vast trots zijn.
Mar (24-7-2020 om 13:58)
Rick Mind your own business
Cookie-instellingen beheren