Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee aanhoudingen na beroving bij station Goes

Toegevoegd: 24-07-2020, 11.04 uur
De politie heeft in de omgeving twee verdachten aangehouden.
De politie heeft in de omgeving twee verdachten aangehouden.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Tim Koster

GOES - Agenten hebben gisteren na een beroving op het Stationsplein in Goes twee verdachten weten aan te houden in de omgeving. Het gaat om een 15-jarige Middelburger en een 15-jarige Vlissinger.


De politie kreeg rond 16.20 uur de melding van een beroving bij het station. Een man die voor het station stond zou zijn beroofd van zijn portemonnee. De daders gingen er vervolgens vandoor. Na een zoektocht in de omgeving van het station hielden agenten twee verdachten aan die voldeden aan het signalement dat het slachtoffer had gegeven. Het duo is vervolgens overgebracht naar het politiebureau.

Bij het cellencomplex aangekomen weigerde de Vlissingse verdachte uit de auto te komen. Ook begon hij met zijn hoofd tegen de ruit van de politieauto te bonken. Uiteindelijk is de jongen met meerdere agenten uit de auto gehaald. Onderweg naar de ophoudkamer vond hij het nodig een diender vol in het gezicht te spugen. Daarop kreeg de verdachte een spuugkap om en is hij in de cel gezet.

De agente heeft aangifte gedaan van mishandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (26-7-2020 om 23:13)
Deze jongens stijgen in aanzien in hun criminele vriendenkring. Lekker stoer erover praten als ze aan het chillen zijn. Ook stoer om je nog te verzetten en proberen een autoruit te vernielen. Een glansrijke carriere in de drugshandel ligt in het verschiet.
willem (26-7-2020 om 06:28)
Toon; dat hebben we te danken aan joop den uil. de toen aanwezige gastarbeiders kregen de kans op gezinshereniging. en DUS werden vrouw en kinderen hierheen gehaald. eenmaal hier gingen ze nooit meer weg en pasten zich niet aan. ben joop dus eeuwig dankbaar voor dat besluit: NIET dus en ben het met geert wilders eens.
Peter (25-7-2020 om 23:02)
Wat een reacties, ongelofelijk. Beste stuurlui staan niet aan wal maar reageren in de reacties van hvzeeland. Wat lees ik? Kinderen aftuigen, 24 uur opsluiten bij de kleinste misstap, het terug brengen van kinderarbeid, het aanwoeketen van racisme omdat men vind dat de “bevolkingsgroep” er bij vermeld moet worden.. Wat voor mensen wonen er in Zeeland joh??? Tijd om deze mensen die dit soort dingen zeggen eens goed in de gaten te gaan houden, dit kan toch niet???
P (25-7-2020 om 20:21)
@Toon dat jij zo graag wilt dat de afkomst vermeld wordt en dergelijke maakt jou niet tot een gewone Nederlander, integendeel! Doet me denken aan 1940.
kijk in de spiegel, als je druft (25-7-2020 om 19:52)
@ toon, de duistere machten zijn de boomers die de arbeidsmigranten als slaven hebben behandeld en daarom zijn hun nazaten zo geworden. Maar het maakt de boomers niet uit, die hebben door hun rascisme en discriminatie een lekker lui rijk leventje gehad en de rest ligt altijd aan een ander of anders zal het wel in de genen zitten zeggen ze dan. Voor de onderdrukten van deze smerige cultuur zou ik zeggen, verlaag je niet tot hun nivo en besef dat steeds meer mensen die VOC cult en hun aanhangsels verfoeien omdat het gewoon door en door nare en kwaadaardig gestoorde "mensen" zijn.
Toon (25-7-2020 om 14:43)
Wat ik als gewone Nederlander niet snap dat dit alles zo maar kan doorwoekeren. Niet dat ik het ooit heb uitgezocht, maar ik vermoed dat ongeveer 90% van de Nederlanders dit spuugzat is. Wie of wat zijn die duistere machten die het voor elkaar hebben gebracht dat dit soort gajes in de praktijk zijn gang kan gaan? Een normaal denkend mens baalt hiervan. Deze nog vrij jonge criminelen zwaar straffen. Zet ze in een opvoedingsinrichting. Vroeg uit bed, zware lichamelijke arbeid. Juist voldoende gezond eten. Niet uitslapen. Bij de kleinste misstap 24 uur per dag voor enige dagen cel en dat zonder mobieltje en andere leuke spelletjes. Dit laten voortwoekeren kost veel geld en ellende. En zet er eens bij uit welke bevolkingsgroep ze komen.
Cookie-instellingen beheren