Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 29 km

Caravan schiet los van auto N62 ’s-Heerenhoek

Toegevoegd: 24-07-2020, 19.09 uur
De caravan kwam in een bewegwijzeringsbord tot stilstand.
De caravan kwam in een bewegwijzeringsbord tot stilstand.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

’S-HEERENHOEK - Op de N62 bij ’s-Heerenhoek is vrijdagochtend een caravan losgeschoten van een auto. De caravan kwam in een bewegwijzeringsbord tot stilstand.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 12.15 uur op de N62 tussen ’s-Heerenhoek en het knooppunt Drie Klauwen. Door nog onbekende oorzaak schoot een kleine caravan los van een personenauto. De caravan kwam uiteindelijk in een bewegwijzeringsbord tot stilstand. Het bord is door het ongeval grotendeels vernield. Niemand is gewond geraakt bij het ongeval.

Bergingsbedrijf De Moor is ter plekke gekomen om de caravan weg te slepen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
levensgevaarlijk toeristen (25-7-2020 om 11:19)
Je zou zo denken dat het verplichte losbreek beveiliging zo een klein aanhangertje makkelijk zou moeten kunnen houden omdat die gekeurd zijn voor veel zwaardere aanhangers. M.a.w., De bestuurder heeft niet voldaan aan de wettelijke eisen., beveiliging niet vast gedaan of was kapot. Buiten dat had de aanhanger gewoon goed aan de trekhaak moeten zitten. Dubbel fout dus, graag dubbel hard aanpakken.
Piet (25-7-2020 om 11:11)
Merien, als je de situatie daar kent weet je dat daar geen fietsers en/of voetgangers mogen komen. Daarnaast is het altijd gisten naar de oorzaak.
merien (24-7-2020 om 22:32)
je zal daar met je fiets rijden waneer zo een apparaat op je af komt vliegen of misschien nog erger er zal daar een kind lopen dat slaalkabeltje voor de veiligheid zat waarschijnlijk niet goed
Cookie-instellingen beheren