Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Transformatorhuisje uitgebrand in Zaamslag

Toegevoegd: 24-07-2020, 19.15 uur
Het transformatorhuisje is grotendeels uitgebrand.
Het transformatorhuisje is grotendeels uitgebrand.
© Foto: Brandweer Zaamslag
Door: Tim Koster

ZAAMSLAG - Een transformatorhuisje aan het Hoogtepad in Zaamslag is vrijdagmiddag grotendeels uitgebrand. Bij de brand kwam enige tijd flink wat rook vrij.


Voor de brand die rond 12.25 uur ontstond werden twee blusvoertuigen gealarmeerd. De brandweer van post Zaamslag en post Koegors kwamen hierop met spoed ter plekke. Ondanks een snelle inzet van de brandweer brandde het transformatorhuisje toch grotendeels uit. Bij de brand kwam enige tijd flink wat rook vrij.

De storing in de elektriciteit die door de brand is ontstaan was rond 19:00 weer opgelost.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (26-7-2020 om 12:01)
Opmerkelijk wel. Ik ben verder totaal niet elektrisch aangelegd, maar een aantal maanden geleden stond deze ook al in de brand toen het regende en ik er langs reed. Dit is nog geen jaar geleden geweest. Gisteren regende het ook. Misschien toch maar eens na laten kijken?
Robin (25-7-2020 om 17:40)
@peter wat denk je zelf???
Peter (24-7-2020 om 23:37)
Een trafohuisje in brand en een waterstraal erbij. Ik ga er vanuit dat de foto gemaakt is nadat het trafohuisje spanningsloos was...