Weerbericht:
Helder en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie aanhoudingen na mishandeling Zierikzee

Toegevoegd: 25-07-2020, 10.49 uur
Drie aanhoudingen na mishandeling Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

ZIERIKZEE - Na een mishandeling op straat aan de Mol in Zierikzee zijn vrijdagavond drie personen aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging.


Rond 18.50 uur kreeg de politie de melding van de vechtpartij in het centrum. De aanleiding van de vechtpartij was vermoedelijk het verkeersgedrag van één van de verdachten. Toen hij daarop werd aangesproken door iemand werd deze door de verdachten aangevallen. Een andere persoon die de vechtpartij probeerde te sussen kreeg meerdere klappen van de drie verdachten.

De politie kwam ter plaatse en heeft de drie verdachten aangehouden. Het gaat om een 18-jarige man uit Burgh-Haamstede, een 18-jarige man uit Nieuwerkerk en een 16-jarige jongen uit Zierikzee. De persoon die de vechtpartij probeerde te sussen moest naar het ziekenhuis om zijn verwondingen te laten behandelen. Hij heeft aangifte van mishandeling gedaan.

De drie verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en zitten daar ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (27-7-2020 om 16:35)
Bericht klopt niks van. Op video beelden is te zien dat de jongeren stapvoets langs restaurant de Beuze in Zierikzee reden. Dit beviel de eigenaars niet en trapte beiden tegen de auto. De 18 jarige eigenaar van de auto stapte uit om te kijken of er schade aan de auto was werd hij direct door de eigenaar en personeel van restaurant de Beuze aangevallen, geslagen en in de wurghouding genomen. Toen de 2 vrienden van 16 en 18 jaar tussenbeide kwamen kregen ze ook een pak slaag. De jongeren hebben de politie gebeld, de jongeren werden in hechtenis genomen. Rechercheurs hebben de videobeelden bekeken en de jongeren direct in vrijheid gesteld, de videobeelden maakten duidelijk dat de 3 jongeren slachtoffer zijn en geen dader.
Richard (26-7-2020 om 11:57)
Tja die verkeersruzies snap ik nooit. De verkeersfrustraties wel maar als je er dan langs kan dan haal je zo snel mogelijk in en laat je het achter je. Als je dan de tijd hebt om uit te stappen en ruzie te maken dan had je blijkbaar geen enkele haast en waar doe je het dan allemaal voor? Die omstander en aangifte mishandeling vind ik wel een beetje dubbel.. Je springt er zelf tussen, als je op zo'n moment er achter moet komen dat je slaande armen niet zo makkelijk weggeduwd krijgt als in een film en zelf het lijdend voorwerp wordt van die klappen, vind ik niet echt dat je spreekt van mishandeling als je letterlijk tussen vechtende mensen springt. Je hebt geen enkele bevoegdheid In zekere zin vraag je er zelfs om. Bel de politie.
Wat u niet wil dat u geschied... (25-7-2020 om 19:41)
Er zijn altijd wel van die eigen rechters die anderen wel even zullen aanspreken/veroordelen op hun gedrag, dat loopt niet altijd goed af. Laat dat dan ook over aan lieden die er bevoegd toe zijn of schakel die in maar ga niet zelf de zedenprediker uithangen want niet iedereen heeft de zelfde zeden en een individu is niet bevoegd zijn of haar eigen mening anderen op te leggen. Dan vraag je in feite zelf om problemen naar mijn mening, en die vind je snel genoeg in deze aso maatschappij zoals hier maar weer eens uit blijkt. Mensen met asociaal gedrag vinden elkaar altijd vanzelf, hoe zou dat nou komen dan ? duh !
willem (25-7-2020 om 11:47)
steeds langere tenen en korte lontjes. sluit ze maar een poosje op en geef ze een hoge boete--10.000 euro smartengeld voor de aangevallene--beterschap.