Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op zijn kop bij ongeluk in Middelburg

Toegevoegd: 25-07-2020, 20.08 uur - Update: 25-07-2020, 21.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een ongeluk in Middelburg is vanavond een auto op zijn kop terecht gekomen. De inzittenden konden zelf uit het voertuig komen.


De eenzijdige aanrijding vond rond 19.35 uur plaats op de Oostperkweg. Een bestuurder raakte hier de controle kwijt over zijn voertuig, botste tegen onder andere een lantaarnpaal en kwam met zijn voertuig op zijn kop tot stilstand.

De twee inzittenden konden zelfstandig uit de auto komen. Een ambulanceteam is ter plekke gekomen om de twee na te kijken. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De weg was ten tijde van het ongeluk en de berging van het voertuig in beide richtingen afgesloten.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om het voertuig weg te slepen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (28-7-2020 om 02:07)
Zelfde auto reed net daarvoor met een mega snelheid bij de balans richting damplein. Toeterde vervolgens naar een man die toevallig aan de rand van de straat stond zoals daar wel vaker gebeurd. Vonden het mega asociaal. Vervolgens komen we dezelfde auto tegen net na het ongeluk gebeurd was..
Kees (27-7-2020 om 17:02)
Ja inderdaad wie zet er nu een lantarenpaal neer in de berm. Als automobilist verwacht je dat niet. In elk geval een gevalletje van duidelijk niet opletten en de verzekering moet niks uitbetalen. Eigen schuld dikke bult.
Johan (26-7-2020 om 10:28)
@Will: Die zie je toch staan. Hij is tenslotte prima verlicht.
Will (25-7-2020 om 22:28)
En wie zet dan ook een lantaarnpaal neer ??
Cookie-instellingen beheren