Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing in Oost-Souburg

Toegevoegd: 25-07-2020, 23.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Bij een botsing in Oost-Souburg is vanavond één persoon gewond geraakt. Er ontstond aardig wat schade.


Het ongeluk vond rond 22.05 uur plaats in een bocht van de Ritthemsestraat ter hoogte van de Burgemeester Stemerdinglaan. Twee voertuigen zijn hier door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen.

Een ambulanceteam dat ter plekke is gekomen heeft ten minste één persoon naar een ziekenhuis overgebracht. Beide voertuigen zullen door een bergingsbedrijf worden weggesleept. De weg was deels afgesloten door de aanrijding.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hallo (30-7-2020 om 20:55)
dit had niks te maken met niet kunnen rijden of hard rijden. De bestuurder van de blauwe auto had te veel alcohol op.
Arthur (29-7-2020 om 06:05)
Totdat er een dierbare van u @Peter wordt doodgereden door zo'n pannekoek die als een idioot rijdt. Ik denk dat de mensen die daar wonen het beter weten dan u, feit blijft dat mensen die niet kunnen rijden zo weer achter het stuur kruipen.
wim (27-7-2020 om 07:40)
ja het is schandalig hoe hier gescheurd word in de straat het zijn steeds de zelfde er zijn pas 2 poezen doodgereden en daar hebben de mensen veel verdriet van straks een kindje of een oudere ,daar zitten we niet op te wachten er moet hier iets gebeuren vordat er meer slachtoffers vallen anders doen we er zelf iets aan
Peter aan 26-7-2020 om 00:26 (26-7-2020 om 10:55)
Das nogal makkelijk hé, achteraf? Hier wordt altijd achteraf zo makkelijk geouwehoerd over oorzaken en oplossingen, maar ik heb hier nog nooit een goede oplossing gelezen maar altijd zwaar overtrokken, geweldadige en ouderwetse methodes die soms echt in de buurt komen van (kinder) mishandeling en dus gewoon keihard strafbaar zijn. En achteraf, als alle feiten bekend zijn, een conclusie trekken kan iedereen en heeft niemand wat aan; spuit11 noemen ze dat ook wel! Dus wat is nou het punt van al die zwaar oordeelende reacties? Alsof een OvJ denkt “ik heb schijt aan de Nederlandse wet en ga eens kijken op hvzeeland naar de reacties van het volkstribunaal en daar mijn oordeel en strafeis aan aanpassen” Tuurlijk niet man!
Loes (26-7-2020 om 09:22)
Dit is niet gek, er word veel te hard gereden en men pakt vaak de verkeerde weghelft mee. Dat dit niet eerder vaker is gebeurd. Men rijden als opgejaagde dwazen op de weg, vaak nog even op 20cm afstand een fietser inhalen. Dat is niet normaal maar levensgevaarlijk. Men jagen elkaar op en vinden haastig rijgedrag normaal. Dat noem ik onkunde die rijders .
jos (26-7-2020 om 08:30)
Tja, met de regenval van gisteravond kan je ook doorglijden ondanks dat je wilt remmen als een gek .......Het nadeel van regen na een paar droge dagen.
Cookie-instellingen beheren