Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuiden en zuidoosten zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Mogelijke inbreker rent in armen van de politie

Toegevoegd: 26-07-2020, 10.50 uur
Mogelijke inbreker rent in armen van de politie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Na de melding van een mogelijke inbraak in Vlissingen hebben agenten afgelopen nacht in een brandgang aan de Jan van de Capellelaan een 32-jarige man uit Goes aangehouden. De man kwam over een schutting geklommen en rende zo in de armen van de politie.


De politie kreeg rond 02.45 de melding van een mogelijke inbraak op het adres in Vlissingen. Meerdere eenheden gingen hierop direct ter plaatse. Twee agenten positioneerde zich in de brandgang achter de woningen aan de Jan van Capellelaan. De verdachte klom vanuit een achtertuin over een schutting en rende de brandgang uit. Toen hij zag dat hij in de armen van de politie rende probeerde hij nog te vluchten. De twee agenten konden hem vervolgens snel aanhouden.

Volgens de politie is het nog niet duidelijk of de man daadwerkelijk ergens heeft ingebroken of daar een poging toe heeft gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (27-7-2020 om 07:12)
Domme jongen inbreken gaat zo maar niet maak dat je wegkomt en dan als een vogeltje in de armen van politie te vliegen.goed gedaan man
Cookie-instellingen beheren