Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist slaat op de vlucht, politie houdt drie mensen aan

Toegevoegd: 26-07-2020, 11.07 uur
Automobilist slaat op de vlucht, politie houdt drie mensen aan
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Agenten hebben afgelopen nacht drie aanhoudingen verricht nadat de bestuurder van een personenauto op de vlucht sloeg toen hij een stopteken kreeg. De bestuurder is aangehouden voor het mogelijk rijden onder invloed. De twee andere worden verdacht van belediging en het niet voldoen aan bevel of vordering.


Agenten die rond 05.50 uur op de Hercules Segherslaan reden zagen dat een auto op hun af kwam rijden maar toen plots een straat in sloeg. De agenten besloten achter de auto aan te rijden en een stopteken te geven. Dat stopteken werd door de bestuurder genegeerd. Een paar straten verderop stopte de auto en ging de bestuurder er te voet vandoor.

Verschillende eenheden van de politie gingen in de omgeving op zoek naar de man. Uiteindelijk werd gezien dat hij een woning in de Bloemenbuurt binnen ging. Met toestemming van de bewoonster is de politie de woning binnengetreden. De man, een 26-jarige Oost-Souburger, is vervolgens aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.

Bij de woning werd ook nog een 26-jarige man uit Spijkenise aangehouden die het nodig vond om de agenten te beledigen. Bij de auto controleerden andere agenten de overige inzittenden, een man en een vrouw. De man werkte mee aan het politieonderzoek. De vrouw, een 24-jarige Vlissingse, weigerde dit en is aangehouden voor het niet voldoen aan bevel of vordering.

Alle drie de verdachten zijn ingesloten in een politiecellencomplex voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (28-7-2020 om 19:33)
Een voordeel nog even en ze kunnen berecht worden in de nieuwe bunker van Vlissingen en daarna door naar EBI Vlissingen mocht het ze lukken dan kunnen ze vluchten met de extra snelle intercity’s die alleen het eerste half jaar zullen rijden daarna wordt alles weer grauw en grijs in het AlcaTrash van Nederland de afdankertjes hoek Vlissingen
Patrick (27-7-2020 om 11:35)
Wapenstok tegen burgerlijke ongehoorzaamheid.
Wim (27-7-2020 om 07:07)
Je zal maar politie wezen en zo,n nacht meemaken als ze op de vlucht gaan als ze een stopteken krijgen en toch gelukkig gepakt worden en beledigd worden met der zatte kop en dat allemaal in de nacht uren,onbegrijpelijk dat er steeds zulke dingen gebeuren waar zoveel ellende daarna mee maakt als gevolg van de aan houdingen,wat te roekeloze mensen om zo je nacht uren te misbruiken.
Jos (26-7-2020 om 15:43)
Druk nachtje voor de politie in de Bloemenbuurt, rond 3 uur 's nachts tot 3.35 stonden er 3 politieauto's en een busje voor m'n deur in de Anjelierenlaan .
Mijn mening (26-7-2020 om 13:21)
En weer een vluchter, het zal wel weer aan de politie liggen. Ik zeg stopteken negeren is rijbewijs kwijt en alle risico's neem je zelf voor eigen rekening.
Linda (26-7-2020 om 11:41)
En wat zullen ze trots zijn de stumpers, wat zullen ze zich nou rot voelen, dat is het nadeel als je gevoel weg wil drinken, de volgende voelt het 2 x zo erg...drink dan niet.
Cookie-instellingen beheren