Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Stroomstoring door wateroverlast bij zuurstof-behoevende

Toegevoegd: 26-07-2020, 11.18 uur
Stroomstoring door wateroverlast bij zuurstof-behoevende
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

WESTKAPELLE - De brandweer van Westkapelle is in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor de melding van wateroverlast. In een woning was door wateroverlast een stroomstoring ontstaan. De bewoner van de woning was zuurstof-behoevend.


Rond 00.30 uur werd de brandweer van Westkapelle opgeroepen voor de melding van wateroverlast aan de Bernhardstraat. Door de regen was er een lekkage ontstaan in een woning aldaar waardoor er een stroomstoring had opgetreden. De bewoner van de woning gebruikt zuurstof waardoor van belang was dat zijn zuurstof apparaat snel weer aangesloten kon worden.

Volgens de brandweer betrof het een kleine lekkage en kon snel achterhaald worden op welke groep de kortsluiting was ontstaan. De brandweer heeft hierop de andere groepen weer ingeschakeld zodat er voor een groot gedeelte weer stroom aanwezig was in de woning. Na een korte uitleg en advies aan de bewoner kon de brandweer weer inrukken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750