Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten eerst veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt melding steekpartij Middelburg

Toegevoegd: 26-07-2020, 11.53 uur - Update: 26-07-2020, 20.08 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie onderzoekt een melding van een steekpartij in Middelburg. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Een 23-jarige vrouw uit Middelburg is aangehouden.


Om 11.30 uur werd er melding gemaakt van het incident in een woning aan de Volkerakstraat. Volgens een woordvoerder van de politie is er in de woning niemand aangetroffen. Wel zouden er sporen zijn aangetroffen dat er zich iets heeft afgespeeld in de woning.

Inmiddels heeft de politie een vrouw aangehouden in verband met deze zaak. Ook is het duidelijk dat er een man gewond is geraakt. Wat er zich precies heeft afgespeeld, is nog onduidelijk. De politie heeft het incident in onderzoek.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750