Weerbericht:
Een enkele bui, geleidelijk bewolkt en van het zuidwesten uit (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeren aangehouden voor meerdere strafbare feiten

Toegevoegd: 27-07-2020, 13.02 uur
Jongeren aangehouden voor meerdere strafbare feiten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De politie heeft vier jongeren uit Middelburg en Vlissingen aangehouden die deel uitmaken van een groep die zich vermoedelijk bezig houden met het plegen van meerdere strafbare feiten.


Volgens de Politie Zeeland-West-Brabant gaat het om onder andere een beroving, openlijke geweldpleging en het verrichten van vernielingen in Middelburg en Goes. Twee van de jongens waren betrokken bij de beroving bij het station in Goes afgelopen donderdag. De twee 15-jarige jongens uit Middelburg en Vlissingen zijn toen aangehouden en verhoord waarna ze weer vrij werden gelaten.

Zondag zijn de twee opnieuw aangehouden omdat ze mogelijk betrokken waren bij een openlijke geweldpleging diezelfde donderdag. Een 17-jarige jongen uit Goes werd toen mishandeld en moest voor zijn verwondingen naar een ziekenhuis overgebracht worden. Ook twee Middelburgers van 14 en 15 jaar oud zijn aangehouden omdat zij vermoedelijk betrokken zijn geweest bij de mishandeling van de Goesenaar.

De vier tieners zijn in verzekering gesteld. De recherche doet verder onderzoek naar ieders betrokkenheid bij de verschillende incidenten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (28-7-2020 om 21:05)
@Mijn mening: Waarom zou dat niet mogen? Bij de openlijke geweldpleging waren het toch ├ęcht voornamelijk oerhollandse kereltjes. De ouders, tsja.. Ik noem het tuig van de bovenste plank. Die doen gewoon vrolijk mee als het erop aankomt.
Mijn mening (27-7-2020 om 15:15)
Ik mag misschien niet het beestje bij de naam noemen, dus ik doe het ook niet. Wel vind ik dat ik mag zeggen dat deze gasten per direct uit huis moeten worden gehaald, verplicht naar een internaat tot hun 18de en daarna in de gaten houden bij de TBS en hun ouders een verbod op leggen om kinderen op deze wereld te zetten. Anders gaan er nog heel erg veel slachtoffers vallen, en ik vind dat dat niet thuis hoort in deze maatschappij.