Weerbericht:
Helder en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Zaak twee verdachten mishandeling Zierikzee geseponeerd

Toegevoegd: 27-07-2020, 16.39 uur
Zaak twee verdachten mishandeling Zierikzee geseponeerd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

ZIERIKZEE - De twee 18-jarige mannen die vrijdagavond zijn aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging in Zierikzee, zijn geen verdachten meer. De Officier van Justitie (OvJ) heeft besloten om de strafzaak niet door te zetten.


De twee mannen uit Burgh-Haamstede en Nieuwerkerk werden vrijdagavond opgepakt nadat er in het centrum van Zierikzee een vechtpartij had plaatsgevonden. Ook een 16-jarige jongen uit Zierikzee werd toen aangehouden voor zijn mogelijke betrokkenheid bij de vechtpartij. Alle drie de verdachten werden zaterdagmiddag al vrijgelaten. De politie heeft laten weten dat de zaak tegen de twee 18-jarige is geseponeerd.

Naar aanleiding van beschikbare camerabeelden waarop het incident te zien is zal de politie verder onderzoek doen om duidelijk te krijgen wat er zich precies heeft afgespeeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Douwe dabert (28-7-2020 om 12:43)
Als dat verhaal van Hans klopt dan gelijk de tent sluiten voor de rest van het seizoen. Als eigenaar moet je conflicten niet uitlokken en altijd zo mogelijk zonder geweld oplossen.
AntiGSM (28-7-2020 om 09:32)
@Hans Claessen; super beschrijving! Gelukkig zijn er mensen als u die de moeite nemen om dit zo uitgebreid te plaatsen, super gewoon! Dit geeft inderdaad wel een heel andere kijk op de zaak, toch niet altijd de jeugd die schuldig is!
Rien. (27-7-2020 om 20:05)
Haha, geen reclame voor de beuze. Nu zijn dat toch ordinaire types hoor vooral die ene eigenaar met zijn ongeschoren bakkes. Beslist niet mijn tent.
Hans Claessen (27-7-2020 om 16:59)
Op video beelden is te zien dat de jongeren stapvoets langs restaurant de Beuze in Zierikzee reden. Dit beviel de eigenaars niet en trapte beiden tegen de auto. De 18 jarige eigenaar van de auto stapte uit om te kijken of er schade aan de auto was werd hij direct door de eigenaar en personeel van restaurant de Beuze aangevallen, geslagen en in de wurghouding genomen. Toen de 2 vrienden van 16 en 18 jaar tussenbeide kwamen kregen ze ook een pak slaag. De jongeren hebben de politie gebeld, de jongeren werden in hechtenis genomen. Rechercheurs hebben de videobeelden bekeken en de jongeren direct in vrijheid gesteld, de videobeelden maakten duidelijk dat de 3 jongeren slachtoffer zijn en geen dader.