Weerbericht:
Opklaringen en enkele wolkenvelden
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Man (39) steelt auto en veroorzaakt botsing Vlissingen

Toegevoegd: 28-07-2020, 12.38 uur
Man (39) steelt auto en veroorzaakt botsing Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De politie heeft maandag aan het einde van de avond in Vlissingen een 39-jarige man uit diezelfde plaats aangehouden omdat hij vermoedelijk onder invloed in een gestolen auto reed. Ook botste hij achterop een andere personenauto.


Rond 23.30 vond er op de President Rooseveltlaan een kop-staart botsing plaats. Eén van de bestuurders sprong volgens getuigen direct uit de auto en rende een tuin in. Een betrokkene waarschuwde hierop de politie omdat de bestuurder de plaats van het ongeval had verlaten. De ter plekke gekomen agenten troffen de bestuurder uiteindelijk aan tussen de struiken van de tuin.

Ondertussen kwam er ook een melding binnen van een zojuist uit de Kenau Hasselaarstraat gestolen personenauto. Het kenteken kwam overeen met het kenteken van de auto waarmee de verdachte een aanrijding had veroorzaakt. De verdachte is hierop aangehouden op verdenking van autodiefstal. Ook had de politie het vermoeden dat hij onder invloed reed en reed hij daarnaast ook nog eens met een ongeldig verklaard rijbewijs.

De 39-jarige verdachte weigerde verdere medewerking aan een blaastest en bloedonderzoek. Hij zit vast voor nader onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anonymous (28-7-2020 om 21:01)
Echt hè Plien hahaha...
Plien (28-7-2020 om 18:50)
Zoiets als van Edwin de Nooier kan alleen een zeeuw weer bedenken over meerpalen enzo
Edwin de Nooijer (28-7-2020 om 16:28)
Onder invloed, zonder geldig rijbewijs en in een gestolen auto een aanrijding verorzaken.... Wat een kansparel weer! Daar zijn de getroffen auto-eigenaren weer mooi klaar mee! Je zou zo'n idioot toch bij laag water aan een meerpaal vastbinden.....