Weerbericht:
Overdag in het noorden zon, in het zuiden wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in kas Sint Janstraat Zuiddorpe

Toegevoegd: 28-07-2020, 18.34 uur
Brand in kas Sint Janstraat Zuiddorpe
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

ZUIDDORPE - De brandweer is dinsdagmorgen uitgerukt voor de melding van een woningbrand aan de Sint Janstraat in Zuiddorpe. Uiteindelijk bleek het te gaan om een brand in een kas.


De brand in de kas werd rond 10.25 uur ontdekt. Tijdens het bellen met de meldkamer verbrak de melder de verbinding. De vrijwillige brandweer van Westdorpe en de dagdienst van post Koegors werden hierop met spoed ter plekke werden gestuurd. Eenmaal ter plaatse aangekomen bleek er brand te zijn uitgebroken in een kas.

De politie die ook met spoed ter plekke kwam had de brand voor aankomst van de brandweer al grotendeels geblust. De dagdienst van post Koegors heeft de brand verder afgeblust.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren