Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 404 km

Brandweer blust duinbrand Breskens

Toegevoegd: 28-07-2020, 19.01 uur
De brand in het duingebied bij Breskens.
De brand in het duingebied bij Breskens.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Tim Koster

BRESKENS - Aan de Promenade in Breskens is vanmiddag brand uitgebroken in een stuk duin. De brandweer heeft de brand geblust.


Rond 15.50 uur werd de brandweer van Breskens met spoed opgeroepen voor de melding van een duinbrand aan de Promenade in Breskens. Onderweg naar het brandadres werd duidelijk dat er al door meerdere mensen melding was gemaakt van de brand. Hierop werd ook de waterwagen van brandweer Oostburg met spoed ter plekke gestuurd.

Ter plaatse bleek zo’n 70 vierkante meter duin in brand te staan. De brandweer van Breskens heeft de brand in samenwerking met de waterwagen geblust. Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren