Weerbericht:
Zaterdag overwegend droog en aan de noordkust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie oproepen voor traumahelikopter

Toegevoegd: 29-07-2020, 21.58 uur
De traumahelikopter in Kloosterzande.
De traumahelikopter in Kloosterzande.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KLOOSTERZANDE - Voor incidenten in Cadzand, Kloosterzande en Zierikzee is vanavond een traumahelikopter opgeroepen. In Kloosterzande is de helikopter ook daadwerkelijk ter plekke geweest.


De eerste melding kwam rond 17.45 uur binnen aan de Duinweg in Cadzand. Hier werd de helikopter afgemeld voordat hij ter plaatse was. Even na 19.00 uur werden er naast de helikopter twee ambulances opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Hulsterweg in Kloosterzande. Hier is de helikopter dan ook ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is na behandeling met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

Rond 19.25 uur werd er ook bijstand gevraagd van een traumahelikopter aan de Vlakestraat in Zierikzee. Voor deze melding werd de helikopter al afgemeld voordat hij was opgestegen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren