Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Te jonge brommerrijders wassen politieauto’s

Toegevoegd: 30-07-2020, 12.00 uur
De jongens op het politiebureau.
De jongens op het politiebureau.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Twee jongens van 11 en 15 jaar oud zijn vorige week donderdag betrapt op rijden op een bromfiets in Arnemuiden.


Omdat een 11-jarige niet strafrechtelijk vervolgbaar is vond de wijkagent dat dit niet ongestraft kon blijven. In overleg met de jongens en hun ouders zijn ze gisteravond naar het politiebureau gegaan om daar het hele wagenpark te wassen.

De wijkagent heeft daarbij ook lovende woorden voor de jongens. Want wat ze deden was dan wel verboden, ze hadden daarbij wel ook oog voor de veiligheid. Ze droegen namelijk wél een helm. "Dat zien we weleens anders", aldus de wijkagent.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.P. (30-7-2020 om 13:50)
Goed gedaan jongens, ik hoop dat jullie de volgende keer niet gepakt worden want rijden op twee wielen is heerlijk!
b kaiser (30-7-2020 om 13:48)
dat is eigenlijk kinder arbeid, mag dat dan wel ?
Mijn mening (30-7-2020 om 12:57)
Tot er wat gebeurt dan is er niemand thuis,en dan zeggen ze: die van mij doet dat niet hoor. Ik snap niet dat de ouders het toelaten. Ga gewoon op motor cross.