Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe (mot)regen, lokaal mist. Morgen in de zuidhelft zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Vertraging op N57 door kop- staartbotsing

Toegevoegd: 30-07-2020, 13.51 uur
Het ongeval op de N57.
Het ongeval op de N57.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

SEROOSKERKE (W) - Bij een kop- staartbotsing op de N57 tussen Middelburg en Serooskerke(W) zijn vanmiddag meerdere voertuigen op elkaar gebotst.


Het ongeval vond rond 13.00 uur plaats op de rijbaan in de richting van Serooskerke (W). Meerdere personenauto’s kwamen hier met elkaar in botsing. Er is een ambulance ter plaatse geweest die de betrokkenen heeft onderzocht. Eén persoon is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse om de voertuigen weg te slepen. De N57 is hiervoor in de richting van Serooskerke (W) afgesloten voor het verkeer. Het ongeluk zorgde voor de nodige vertraging.

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bestuurster (30-7-2020 om 14:03)
Ik rij daar bijna dagelijks. Toevallig vandaag ook. Het was zoals gewoonlijk weer erg druk. Stapvoets rijden en de bestuurders denken dan ongegeneerd op hun telefoon bezig te kunnen zijn, wat krijg je dan juist dit soort taferelen. Dit is puur van niet opletten. Zelf bij de rotonde ook een auto die bijna tegen mij klapte omdat zoals mijn kind aangaf deze persoon met zijn telefoon bezig was. LET OP DE WEG!!! MONO!!!