Weerbericht:
Vrij veel wind bewolkt en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte steekpartij Vlissingen vrijgesproken

Toegevoegd: 30-07-2020, 20.24 uur
Verdachte steekpartij Vlissingen vrijgesproken
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 24-jarige S. R. uit Vlissingen die twee weken geleden een gevangenisstraf van 26 maanden plus nog eens dertien maanden als tenuitvoerlegging van een eerder voorwaardelijk opgelegde straf tegen was geëist is daarvan vrijgesproken. De rechtbank is van oordeel dat de getuigenis van het slachtoffer - die zoek is - niet als bewijs kan dienen. Omdat zijn verklaring vrijwel het enige bewijs is, is er onvoldoende wettig bewijs.


R., die al sowieso alles heeft ontkend, werd ervan verdacht op 16 november 2019 in Vlissingen iemand met een mes in de borst te hebben gestoken, huisvredebreuk te hebben gepleegd en dreigend met een met stekende bewegingen te hebben gemaakt.

R. ging met zijn vriend naar de woning van een bekende, waar de vriend een slaapplek zou krijgen. Dat ging plotseling niet door omdat er iemand anders een slaapplek had gekregen en de vriend wilde verhaal halen. R. ging mee. In de woning zou R. direct een mes hebben getrokken en de nieuwe slaapgast in de borst hebben gestoken.

In de visie van R. waren ze binnen gegaan, ontstond er een klein handgemeen en werd hij door de hond van zijn 'slachtoffer' gebeten. R. ging terug naar huis en kwam later terug. Omdat niemand open deed, probeerde hij via het balkon binnen te komen. De politie maakte daar een eind aan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren