Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

OM eist celstraf voor meerdere strafbare feiten

Toegevoegd: 30-07-2020, 20.34 uur
OM eist celstraf voor meerdere strafbare feiten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 23-jarige Y. H. uit Vlissingen, die in de nacht van 20 april van dit jaar de nodige kommer en kwel op de weg veroorzaakte, hoorde donderdag voor de rechtbank in Middelburg een 102 dagen plus negentig dagen voorwaardelijk tegen zich eisen. Het onvoorwaardelijke deel is gelijk aan het voorarrest.


In de bewuste nacht, ze had een feest in Goes gevierd, stal ze uit de woning van haar zus in Goes de autosleutels en de auto. Onder invloed van drank en drugs en niet in het bezit van een rijbewijs reed ze in Hoogerheide tegen een voor haar stilstaande auto, reed ze in Kapelle nog maar eens een keer tegen een auto en in 's Gravenpolder stonden bij het keren in een doodlopende straat enkele paaltjes in de weg.

Niet veel later werd ze door de politie aangehouden en werden die voor alles wat mooi en lelijk was uitgescholden. De uitspraak is op 13 augustus.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren