Weerbericht:
Wolkenvelden, ook opklaringen en in noordoosten af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in tuinhuisje Knuitershoek Ossenisse

Toegevoegd: 31-07-2020, 02.32 uur
Brand in tuinhuisje Knuitershoek Ossenisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

OSSENISSE - Aan de Knuitershoek in Ossenisse is in de nacht van donderdag op vrijdag brand uitgebroken. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) ging het om een brand in een tuinhuisje.


De brand in het Zeeuws-Vlaamse buurtschap, nabij het dorp Ossenisse, werd rond 02.00 uur ontdekt. De brandweer schaalde op naar middelbrand waarop blusvoertuigen uit Kloosterzande en Vogelwaarde met spoed ter plekke werden gestuurd. Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio was er brand uitgebroken in een tuinhuisje en is er opgeschaald in verband met de aanwezigheid van een gasfles.

Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een kleine brand. Het tweede blusvoertuig is nog wel ter plekke gekomen maar mocht de rit zonder spoed voortzetten. Om 02.25 uur kon het sein brand meester gegeven worden. De brandweer is nog even ter plekke gebleven om na te blussen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750