Weerbericht:
Wolkenvelden, ook opklaringen en in noordoosten af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt door na ongeluk Sas van Gent

Toegevoegd: 31-07-2020, 07.40 uur
Automobilist rijdt door na ongeluk Sas van Gent
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - De politie is op zoek naar getuigen van een ongeluk gisteravond in Sas van Gent. Een automobilist reed door na de aanrijding, maar melde zich later bij de politie.


Rond 18.05 uur vond de aanrijding plaats op de kruising van het Bolwerk met de Canadalaan. Een fietser werd hier aangereden door een automobilist in een gele auto. Deze bestuurder reed na de aanrijding weg in de richting van de Westdam. Of de fietser gewond is geraakt is nog onduidelijk.

Volgens de politie heeft de bestuurder van de gele auto zich inmiddels gemeld. Daarnaast is men nog wel op zoek naar getuigen van het incident.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ooit gehoord van schrik (4-8-2020 om 10:10)
@beetje raar, vaak is het een natuurlijke reactie om door te rijden doordat je de schrik van je leven krijgt. Wees blij dat hij zich ├╝berhaupt nog meld na het ongeluk er zijn genoeg mongolen die zich achter af nog niet eens durven te melden.
Beetje raar (31-7-2020 om 16:15)
Je rijd iemand van zijn fiets. Vertrekt zonder je om hem te bekommeren en dan later als je denkt oei ik zal wel herkend zijn ga je , je aangeven. Iets te verbergen of persoonsruil ?
john (31-7-2020 om 12:37)
Hier in Axel rijden een stelletje maloten met een rotgang door het centrum ,waaronder ook een geel autootje dus in de krant wordt gevraagd als je een tip hebt om dat door te bellen ,het heeft mij minstens 10 minuten geduurd om iemand aan de lijn te krijgen , dat was in Brabant die probeerde mij door te verbinden met Politie Terneuzen ,maar daar was niemand te berijken ,als smoes werd er gezegd VAKANTIE TIJD ,en het telefoontje was notabene ook nog op mijn kosten
Biggetje (31-7-2020 om 09:46)
De fietser is zeker gewond geraakt. Kort na het ongeval kwamen wij de hoek om van de papegeulestraat en lag de fiets half op de rijbaan. De aangereden fietser is met hulp naar de kant geholpen. Hij hinkte dus zijn voet is gekwetst