Weerbericht:
Overwegend bewolkt. Maandag van het noordwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Files en volle stranden in Zeeland

Toegevoegd: 31-07-2020, 13.18 uur
Files en volle stranden in Zeeland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het is druk op de wegen en stranden in Zeeland. Er staan lange files en de stranden zijn vol.


Op de wegen richting de kust is het al de hele dag erg druk. Om 13.00 uur stond er op de A58 tussen Bergen op Zoom en Vlissingen nog een file van ruim vijfentwintig kilometer. Dat levert een vertraging op van anderhalf uur.

Op de matrixborden langs de A58 bij Middelburg staat de mededeling: 'Stranden Zeeland VOL, ga niet naar het strand’. Voor bijna alle stranden aan de Walcherse kust is vanochtend code rood afgegeven. Dat betekent dat het te druk is op de stranden.

Met de kleurcodes op een site wil de gemeente Veere mensen informeren over de drukte op de stranden, zodat ze kunnen uitwijken naar andere stranden om de verplichte anderhalve meter afstand te kunnen houden.

Om 13.00 uur geldt er code oranje wat betekend dat de stranden druk bezet zijn. Bij Vrouwenpolder en Neeltje Jans geldt code geel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
leida (31-7-2020 om 17:01)
Precies de juiste temperatuur om corona nog verder te verspreiden, hutje bij mutje op het strand,heerlijk, eerst lekker warm in de auto tussen de stinkgassen.....en dan misschien nog een plekje.
zeeuw (31-7-2020 om 15:18)
lekker naar het strand
Jaap (31-7-2020 om 14:30)
Onbegrijpelijk dat het elke keer weer getolereerd wordt dat een horde hardleerse kuddesukkels met hun auto’s de boel komt verzieken in Zeeland. Wat mij betreft op warme dagen de provinciegrenzen sluiten met een paar pelotons M.E.
Koos P. (31-7-2020 om 13:43)
Eerst een hittegolf en dan nog een coronagolf. Maar dan kun je wel zeggen dat je nog even een dag op het strand bent geweest voordat je op de IC beland.
Hein Haverkamp (31-7-2020 om 13:42)
De hersenloze figuren gaan naar het strand. De mensen die nadenken houden thuis afstand
Cookie-instellingen beheren