Weerbericht:
Bewolkt, in het zuiden lokaal wat regen. Overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

OM eist taakstraf voor burenruzie Tholen

Toegevoegd: 31-07-2020, 21.25 uur
OM eist taakstraf voor burenruzie Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Voor het bedreigen van zijn buurman en het beschadigen van diens deur heeft de officier van justitie vrijdag in Middelburg tegen de 50-jarige A. H. uit Tholen een taakstraf van vijftig uur geëist.


H. werd ook nog verdacht van een poging doodslag omdat hij met een hamer op het hoofd van de buurman zou hebben geslagen, maar daarvoor vond officier van justitie Linda van den Oever dat er te weinig bewijs was. Niemand had het gezien en de buurman wist het zich niet meer te herinneren.

Vorig jaar, 18 oktober, was H. het zat. De buurman zou jarenlang vervelend zijn opgetreden en toen de buurman zijn auto weer eens pal voor de deur van H.'s woning parkeerde werd het H. teveel. Hij pakte een hamer, klopte ermee op de deur van de buren en zou de buurman hebben gedreigd 'kapot te maken'.

De deur raakte beschadigd en de buurman voelde zich door de uitlatingen van H. bedreigd. H. zelf zag het meer als een scheldpartij. De uitspraak is over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren