Weerbericht:
Heldere nacht, in het noorden mist en laaghangende bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee aanhoudingen voor auto-inbraak Veere

Toegevoegd: 01-08-2020, 19.11 uur
Twee aanhoudingen voor auto-inbraak Veere
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VEERE - De politie heeft zaterdagmorgen vroeg rond 04.00 uur op de Veerseweg in Veere twee verdachten aangehouden voor een auto-inbraak.


De politie ontving de laatste tijd op Walcheren en Oosterscheldebekken meerdere aangiftes van auto-inbraken in woonwijken. Soms was er schade aan de auto, maar soms niet. De politie hield een oogje in het zeil en betrapte zaterdagochtend in Veere de twee verdachten op heterdaad.

Het gaat om een verdachte uit Vlissingen (37) en een verdachte uit Veere (38). Zij zitten vast voor nader onderzoek. De politie is op zoek naar slachtoffers van recente auto-inbraken die nog geen aangifte hebben gedaan. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 om alsnog aangifte te doen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren