Weerbericht:
Af en toe (mot)regen. Morgen overdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie lost waarschuwingsschot bij jongerenfeest

Toegevoegd: 02-08-2020, 03.51 uur
Eén van de verdachten werkte pas mee nadat de politie een waarschuwingsschot had gelost.
Eén van de verdachten werkte pas mee nadat de politie een waarschuwingsschot had gelost.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in Middelburg een waarschuwingsschot gelost bij een jongerenfeest in een woning. Er raakte niemand gewond, meerdere jongeren werden aangehouden.


Agenten kregen een melding dat er op de Vlasmarkt tijdens een jongerenfeest in een woning wapens aanwezig zouden zijn. Meerdere eenheden gingen ter plaatse en een groep jongeren werd in de boeien geslagen. Eén van de verdachten werkte pas mee nadat de politie een waarschuwingsschot had gelost.

Tenminste zeven verdachten werden geboeid en lagen op straat. Volgens een woordvoerder zijn er meerdere personen aangehouden, maar raakte er niemand gewond. In de loop van zondag komt de politie met meer informatie over het incident naar buiten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750