Weerbericht:
Enkele buien. Morgen overdag tijdelijk droog, later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Paraglider maakt harde landing in Zoutelande

Toegevoegd: 02-08-2020, 19.15 uur
Paraglider maakt harde landing in Zoutelande
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - Een paraglider heeft zondag aan het begin van de avond een harde landing gemaakt bij Zoutelande. Hij raakte echter niet gewond.


Het ongeval met de paraglider werd volgens de politie rond 18.15 uur gemeld. Het vond plaats bij het strand van Zoutelande. Volgens een woordvoerder van de politie kwam een melding binnen dat een paraglider vanaf enkele meters hoogte naar beneden was gevallen. Na de melding werden zowel de politie als de ambulancedienst ter plekke gestuurd om hulp te verlenen.

Al snel bleek de situatie mee te vallen. "Het slachtoffer meldde zelf dat hij geen hulp nodig heeft en dat het goed met hem ging", aldus de politiewoordvoerder.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750