Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo heeft (vermoedelijk) gestolen bootjes en fiets bij zich

Toegevoegd: 03-08-2020, 10.25 uur
De politie is nog op zoek naar de rechtmatige eigenaar of eigenaren. De politie is nog op zoek naar de rechtmatige eigenaar of eigenaren.
De politie is nog op zoek naar de rechtmatige eigenaar of eigenaren.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie heeft vannacht in Tholen twee personen aangehouden die vermoedelijk twee bootjes en een elektrische fiets hebben gestolen. Het onderzoek loopt nog.


Een getuige zag de twee vannacht met een bootje slepen en belde hierop het alarmnummer 112. De getuige bleef het duo in de gaten houden en zag ze op een gegeven moment in twee voertuigen stappen. De politie wist de beide voertuigen even later te stoppen en de verdachte personen werden staande gehouden.

In één van de voertuigen werden de twee bootjes en de elektrische fiets aangetroffen. De politie vermoedt dat de bootjes en de tweewieler van diefstal afkomstig zijn en heeft de goederen daarom in beslag genomen. De verdachten zijn aangehouden. Wie de rechtmatige eigenaar is van de bootjes en de fiets wordt nu uitgezocht. Tips zijn welkom bij de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750