Weerbericht:
Enkele buien. Overdag af en toe zon, later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen vast tussen spaken brommer in Clinge

Toegevoegd: 03-08-2020, 11.43 uur
Jongen vast tussen spaken brommer in Clinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CLINGE - In Clinge is zondag aan het begin van de middag een jongen gewond geraakt toen hij tussen de spaken in het wiel van een brommer kwam.


De jongen, een 7-jarige knul uit het Belgische Zulte, zat achterop bij een 50-jarige inwoner van Clinge toen het ongeval gebeurde. Bij de Opperstraat raakte de jongen met een voet in de spaken van de bromfiets. Volgens de politie reed de man op dat moment stapvoets maar moest desondanks de brandweer er aan te pas komen om de jongen te bevrijden.

Een ambulanceteam heeft de jongen met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (4-8-2020 om 09:34)
aaiiiii dat brengt pijnlijke herinneringen boven uit mijn eigen jeugd, hopelijk kunnen ze de boel nu beter herstellen dan bij mij, heb er na 50 jr nog steeds last van...