Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 11 km

Voertuig in sloot Koningin Julianastraat Tholen

Toegevoegd: 03-08-2020, 21.15 uur - Update: 04-08-2020, 13.55 uur
Voertuig in sloot Koningin Julianastraat Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - De hulpdiensten zijn maandagavond uitgerukt nadat in een woonwijk in Tholen een personenauto met twee inzittenden in een droge sloot terecht was gekomen.


Het ongeval gebeurde rond 20.15 uur op de Koningin Julianastraat. Bij de melding werd er vanuit gegaan dat er sprake was van een voertuig te water. Daarom werden brandweerduikers uit Tholen en Goes met spoed ter plekke gestuurd. Ook een hoogwerker uit Bergen op Zoom alsmede de ambulancedienst en de politie werden naar de ongevalslocatie gestuurd.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) zaten er twee personen in het voertuig. Zij zijn nagekeken door het opgeroepen ambulancepersoneel. Of de twee ook letsel hebben opgelopen, is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot gehaald.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eenzijdig ongeval (3-8-2020 om 22:39)
Het lijkt er op dat die vrz de boel maar weer eens ernstig overschad had.