Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Met spoed naar ziekenhuis na ongeluk Arnemuiden

Toegevoegd: 04-08-2020, 15.37 uur - Update: 04-08-2020, 16.04 uur
De patiënt werd met spoed per ambulance afgevoerd.
De patiënt werd met spoed per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De ambulancedienst heeft vanmiddag iemand met spoed afgevoerd na een melding van een ongeval in het buitengebied van Arnemuiden.


Bij de hulpdiensten werd rond 14.20 uur melding gemaakt van een ongeval met letsel ter hoogte van het vliegveld aan de Calandweg. Zowel de ambulancedienst als de politie spoedden zich ter plekke. Bij Rotterdam steeg het team van de traumahelikopter op maar voor het traumateam werd de inzet geannuleerd toen de helikopter bijna ter hoogte van het Haringvliet was.

Volgens de politie was er sprake van een eenzijdig ongeluk waarbij een fietser door onbekende oorzaak over de kop vloog. Een half uur na de melding is het slachtoffer met spoed per ambulance afgevoerd. Over de aard en de ernst van zijn/haar letsel is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750