Weerbericht:
Wisselend bewolkt en geregeld buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Rook uit hemelwaterafvoer in Rilland

Toegevoegd: 04-08-2020, 22.37 uur
Er werd geen brandhaard waargenomen en ook metingen leverden niets op.
Er werd geen brandhaard waargenomen en ook metingen leverden niets op.
© Foto: Brandweer Rilland
Door: Roland de Jong

RILLAND - De brandweer van Rilland is dinsdagmiddag uitgerukt nadat rook was waargenomen bij de woning van een brandweervrijwilliger van dezelfde post.


Rond 12.55 uur werd opgemerkt dat er rook kwam uit de hemelwaterafvoer. De herkomst was echter onduidelijk. Daarom werden de collega's ter plekke gevraagd om met behulp van een warmtebeeldcamera op zoek te gaan naar eventuele brandhaarden.

Er werd geen brandhaard waargenomen en ook leverden diverse metingen in het hoofdriool in de straat niets op. De brandweer heeft het riool voor de zekerheid nog wel gespoeld met water. Hierna werd geen rook meer gezien en in overleg met de officier van dienst werd de inzet vervolgens beëindigd, zo meldt de brandweer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750